Facebook

Facebook voor Android

Altijd en overal Facebooken

Facebook is het ultieme sociale netwerk waarmee je contact legt met de hele wereld. Met de officiële versie voor Android,doe je alles wat je ook op de website doet, maar dan altijd en overal.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Foto's uploaden
  • Actuele meldingen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Messenger-functie

TEGEN

  • Neemt veel ruimte in beslag
  • Niet geoptimaliseerd voor tablets

Uitmuntend
8

Facebook is het ultieme sociale netwerk waarmee je contact legt met de hele wereld. Met de officiële versie voor Android,doe je alles wat je ook op de website doet, maar dan altijd en overal.

Maak verbinding met de hele wereld

Met Facebook voor Android werk je je status bij, deel je links en foto's, stuur je privéberichten, reageer je op de updates van je vrienden, like je pagina's en chat je met je vrienden: allemaal op je telefoon.

Bij de messenger, die bij eerdere versies van Facebook voor Android niet aanwezig was, kun je zelfs korte gesproken berichten opnemen.

Beheer je een Facebookpagina, dan moet je ook de Manager-app installeren. Je krijgt dan automatisch toegang tot de pagina die je beheert.

Volledige integratie

Facebook werkt goed samen met Android. De notificaties werken perfect en worden goed in het systeem geïntegreerd. Links en content openen in de bijbehorende apps.

Bij het opstarten van Facebook voor Android krijg je eerst de nieuwsfeed te zien. Wil je toegang tot de chat, dan drukt je op de knop in de rechter bovenhoek en de chat verschijnt rechts in beeld. Wil je je eigen wall of andere zaken zien, druk dan op de knop linksboven.

Verbeterde prestaties

Meestal zijn de mobiele versies van Facebook niet echt optimaal. Ze werken goed en de problemen worden doorgaans snel opgelost, maar toch heeft Facebook nog een lange weg te gaan wat betreft de Android-app.

Afgezien van blokkades, vertraginge qua synchronisatie en andere kleine problemen, werkt de Facebook-app voor Android naar behoren. De app geeft je toegang tot de meeste functies van het sociale netwerk en laat zich makkelijk bedienen.

Wat design betreft ziet Facebook voor Android er na meerdere updates uitstekend uit, wat ook de interactie ten goede komt.

Officiële app

Naast deze officiële app, zijn er ook diverse andere clients zoals Friendcaster waarmee je mobiel kunt Facebooken, maar een officiële client wekt toch net iets meer vertrouwen

Facebook voor Android werkt goed en doordat de app door Facebook zelf ontwikkeld is, zal deze altijd actueel blijven.

In de meest recente update van Facebook voor Android zit een langverwachte nieuwe functie: eindelijk kun je ook foto's van Facebook opslaan op je mobiele apparaat, zonder dat je daar apps als Photo Save of Facebook Home voor nodig hebt.

Aanpassingen

  • In de meest recente update van Facebook voor Android zit een langverwachte nieuwe functie: eindelijk kun je ook foto's van Facebook opslaan op je mobiele apparaat, zonder dat je daar apps als Photo Save of Facebook Home voor nodig hebt.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor android

Facebook

Download

Facebook 211.0.0.43.112

Beoordelingen about Facebook

  • door Anonymous

    Heel mooi gemaakt. Deze facebook werkt bijna beter dan de orignele op mijn computer, en dat er geen chatfunctie op zit vind ik ook alleMeer

Promotie×