Facebook

Facebook for Windows Mobile 1.0.0.7

Lekker netwerken met je mobiele telefoon

Goed
7

Facebook is een onmisbaar instrument voor de netwerkers onder ons. Het sociale netwerk is beschikbaar op vrijwel alle mobiele apparaten, waardoor je altijd en overal de bezigheden van je vrienden gadeslaat. Facebook voor Windows Mobile is gratis en verpakt bijna alle kunstjes van de netwerksite in één helder overzicht.

Deze versie van Facebook toont 5 knopjes in een taakbalk. Vanuit deze menu's bekijk je je profiel, je vrienden, telefoonboek en de berichten. De vijfde knop, Home, laat ofwel de nieuwe berichten of status updates zien. In het menu Profiel beheer je je eigen updates en persoonlijke informatie. Handig element in het menu Phonebook is de vermelding van telefoonnummers die je vrienden op Facebook hebben staan. Helaas zet je deze nummers niet over naar het telefoonboek van je toestel.

Het toevoegen van foto's en video's is ook mogelijk met Facebook Mobile. Je neemt dus eenvoudig met je mobiel een filmpje op om deze meteen te delen met vrienden. Bestaande foto's kwak je met hetzelfde gemak tussen je updates.

Facebook-fans opgelet: het maken van updates vanaf je mobiele telefoon is snel gedaan dankzij deze handige applicatie.

Meeste downloads Browsers voor windowsmobile

Meer
Facebook

Download

Facebook for Windows Mobile 1.0.0.7

Beoordelingen about Facebook